Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Τράπεζα Eurobank, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελούν, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, υλοποιούν το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα»

Διαβάστε Περισσότερα
2 λεπτά ανάγνωσης

Κατασκηνώσεις Ιεράς Μητροπόλεως 2022

Διαβάστε Περισσότερα
1 λεπτά ανάγνωσης

Κυριακή Β' ΜΑΤΘΑΙΟΥ

1 λεπτά ανάγνωσης

Τό «δεῦτε ὀπίσω μου» εἶναι ἕνα προσκλητήριο σκληρῆς ἐργασίας καί προσπάθειας· δέν εἶναι προσκλητήριο γιά βόλεμα καί καλοπέραση.

Διαβάστε Περισσότερα

«ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΛΥΦΩΤΟΝ, ΩΣΠΕΡ ΗΛΙΟΝ ΛΑΜΠΟΝΤΑ»

26/4/2022

Σε αναστάσιμο και χαρμόσυνο κλίμα εορτάσθηκε η μνήμη του πολιούχου και προστάτου της ενορίας της Μάνης, Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Τροπαιφόρου, την Δευτέρα του Πάσχα, 25 Απριλίου ε.έ., του οποίου απότμημα των ιερών λειψάνων φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Αδάμας της καρτερίας

3/11/2021

Επί τη εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου την 3η Νοεμβρίου ε.ε. ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Μάνη Διδυμοτείχου

Διαβάστε Περισσότερα

Χάριν ευλογίας και Αγιασμού

6/2/2020

Απότμημα των ιερών λειψάνων του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου υπεδέχθη η τοπική μας Εκκλησία το απόγευμα του Σαββάτου, 14ης Μαΐου 2016, στην ενορία της Μάνης Διδυμοτείχου.

Διαβάστε Περισσότερα