1 λεπτά ανάγνωσης

"Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει φέτος, αν δεν ξαναβρούμε το αθώο παιδί εκείνο μέσα μας, που καρτερούσε τέτοια μέρα το δώρο κάτω από το στολισμένο δένδρο.

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει φέτος, αν δεν αλλάξουμε φιλοσοφία και στάση ζωής απέναντι στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και την ανηφόρα της ζωής.

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει φέτος, αν δεν αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ,  και από το μίζερο εγώ μας δεν διακρίνουμε το Θεϊκό μαζί που οδηγεί στον Παράδεισο.

Ένα πράγμα πρέπει να αλλάξει φέτος.ΕΜΕΙΣ, απλά, ΕΜΕΙΣ.

Καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη όνειρα, αισιοδοξία, χαρά και προπάντων υγεία.", ήταν οι ευχές του εφημερίου του Ναού, Αρχιμ. Μύρων Δεληγιαννίδη, προς τους πιστούς της Μάνης, την Κυριακή της Πρωτοχρονιάς, στην σύντομη ομιλία του.Την Θεία Λειτουργία, την Δοξολογία και την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Μάνης, κ. Δημήτριος Γκιντίδης και ο εκπρόσωπος του Μορφωτικού Συλλόγου Μάνης κ. Γεώργιος Σταφανούδης.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη, η ορισμένη υπό του Σεβ. Μητροπολίτου κ.κ. Δαμασκηνού, εγκύκλιος όπου μεταξύ άλλων έλεγε: